Nagyon 21. század, amiért felrobbant a Lamborghini Huracan

Elsőre szinte felfoghatatlan, hogy miért is repült a levegőbe a Huracan, aztán gondolkodunk rajta egy kicsit, és még akkor sem értjük. 

Néha még a magukat egyébként napi szinten tájékozottnak gondoló embereket is meglepheti valami olyan hír, amit nem láttak szembejönni. Sokak számára ilyenek a kriptovaluták, és még ilyenebbek az NFT-k. Akinek esetleg nem mond semmit ez a három betű, annak ajánljuk szeretettel nemrégiben megjelent írásunkat, amiben röviden ismertettük a mibenlétét. Nos, most is NFT-ben látja valaki a gazdagodás kulcsát, bár hozzá kell tenni, a befektetés sem volt filléres. Egy művészféle ember, akit „Shl0ms” néven ismerünk online, felrobbantott egy 2015-ös Lamborghini Huracant, és azt tervezi, hogy a darabokból 999 darab NFT-t készít, amelyeket elárverez.


Ettől függetlenül a robbanás teljesen valós, és a darabok is árverésre kerülnek, de a vásárlók digitális változatokat kapnak. Ami azt jelenti, hogy a 999 darabka mindegyikét 4K-ban lefilmezték, és egy forgatható videót készítettek belőle, hogy ezzel váljanak NFT-vé. Azok, akik részt vettek a projekt megvalósításában, eddig 111 ilyen digitális töredéket kaptak, míg a többi 888 darab a mai nappal kezdődően érhető el, licitálás formájában. Az aukció 0,01 Etherről indul, ami Ethereum kriptopénzben körülbelül 8500 forintnak felel meg. Ebből is látszik, hogy akik a leginkább impozáns Huracan maradványokat kívánják megkaparintani, igencsak nagyra fogják nyitni a pénztárcát.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?