Ingyenesen telefonálhatnak Ukrajnába a DIGI ügyfelei

A „kialakult különleges jogrendre” hivatkozva a DIGI Mobil elengedi előfizetői számára a Magyarországról ukrán alapdíjas telefonszámokra, mobilszámokra irányuló hívások, valamint sms-ek költségét.

Az Ukrajna és Oroszország között kialakult helyzet miatt a társaság úgy döntött, hogy a családok közötti kommunikáció támogatása érdekében egyes szolgáltatásait ingyenessé teszi hazai lakossági előfizetői számára.


A DIGI Mobil magyarországi hálózatóból az ukrán alapdíjas telefonszámokra, mobilszámokra irányuló hívások, valamint sms-ek költségét sem számolja fel előfizetőinek, illetve utólagosan jóváírja majd a havi számlákban. Az ingyenes szolgáltatások visszavonásig maradnak érvényben.

A DIGI Mobil kísérleti, nem teljeskörű szolgáltatási területe az általános szerződési feltételek alapján Magyarországra terjed ki, illetve a mobilszolgáltatás barangolás (roaming) funkciója az Európai Unión kívül csak néhány országban elérhető. Ukrajna nem tartozik a társaság roaming partnerei közé.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?