Mindenki a TikTokra ragad majd a 10 perces videókkal?

Már 10 perces videók feltöltését is engedélyezi a TikTok, ezzel a YouTube vizeire evez. 

Van abban valami vicces, amikor forradalmi újdonságként tálalják a közösségi platformok, hogy 100 helyett már 140 karakteres lehet egy bejegyzés, 1 perces videó helyett már 5 perces is feltölthető, és hasonló banális változtatásokat említhetnénk… Most pont egy ilyenért vannak sokan odáig.


A TikTok úgy döntött, hogy néhány felhasználónak értesítést küld, miszerint immáron akár 10 perc hosszúságú videókat is feltölthetnek a platformra. A TikTok később a The Verge számára is megerősítette az újítást, és azt, hogy a frissítés globális jellegű.

A TikTok eredetileg 1 perces videókkal kezdett, tavaly júliusban ezt a korlátot 3 percre emelte, most pedig 10 percre. Ettől azt remélik, még többen és még több időt töltenek majd a platformon, ami még több reklámbevételt hoz a cégnek és a tartalomgyártóknak. A 10 perces videókat bárki feltöltheti majd a jövőben, és ezzel sokak szerint a YouTube irányába evez a TikTok.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: TechCrunch

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?