Prémium mobilt ígér a bukott okostelefon-gyártóból feltámadt csapat

Kerámiából és rozsdamentes acélból készül az Osom OV1 mobil, de a megjelenése csúszik. 

Az Essential PH-1 mobilon dolgozó csapat egy ideje az Osom nevű márkát viszi a hátán, és már készül az első mobiljuk, az Osom OV1. Ez a magánszférára koncentrál majd, mindig kiírja az eszköz, hogy melyik app milyen információkhoz fér hozzá. Korábban idén nyári megjelenést emlegettek.


Az MWC-n azonban elárulták, hogy el kellett halasztani a negyedik negyedévre a megjelenést. Addigra akár a Snapdragon 8 Gen 1 utódját is beépíthetik a készülékbe. A magánszférát annyira komolyan veszik, még a töltőkábelen is lesz egy kapcsoló, amit letiltja az adattovábbítást, és kizárólag a töltést engedélyezi.

A mobil rozsdamentes acél keretet, kerámia hátlapot és Gorilla Glass Victus előlapot kap majd. Az akku állítólag nagyon jól bírja majd, a hátlapra 48 megapixeles főkamerát és 12 megapixeles másodlagos kamerát szerelnek. Jóval 1000 dollár alatti árazást is említenek.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Osom

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?