Elon Musk bunyózni hívja Vladimir Putyin orosz elnököt

Vladimir Putyin nem reagált, de a csecsenek vezetője szerint Elon Musknak ideje lányból végre férfivá válnia. 

Aki a Tesla és a SpaceX vezérigazgatójának, Elon Musknak egy tweetjébe botlik, észreveheti, hogy a milliárdos Twitter-neve megváltozott. A termékeny tweeter mostantól „Elona” Musk néven tünteti fel magát, és ennek oka van. Hétfőn Musk „egyéni harcra” hívta ki Vlagyimir Putyin orosz elnököt az ukrajnai háború miatt.


A bejegyzés szerint Musk ezennel egy olyan összecsapásra hívja ki Vladimir Putyin elnököt, ami csakis köztük dől el, és a tétje Ukrajna. Érthető módon az orosz vezető nem reagált erre semmit, ellenben Ramzan Kadirovot, a Csecsen Köztársaság Putyin-párti vezetőjét megihlette a dolog. Telegramon küldött üzenetében Kadirov azzal gúnyolja Muskot, hogy „pumpálja fel azokat az izmokat, hogy a szelíd (nőies) Elonából azzá a brutális Elonná válhasson, akinek lennie kell”. Illetve felajánlja Musknak, hogy különböző orosz vagy csecsen helyszíneken gyarapítsa izmait.

Ezt  követően Musk megváltoztatta a Twitteren megjelenített nevét „Elona Musk”-ra, ugyanakkor meghagyta a felhasználói nevét @elonmusk-nak. Ez azért okos döntés, mert ha ezt is megbabrálja, akkor valaki más is felvehette volna az „elonmusk” felhasználónevet, és bármilyen célra használhatta volna. Mindemellett a Tesla-vezér válaszolt Kadirovnak:

„Köszönöm az ajánlatot, de egy ilyen kiváló edzés túl nagy előnyt jelentene számomra. Ha (Putyin) fél a harctól, beleegyezem, hogy csak a bal kezemet használjam, pedig nem is vagyok balkezes. Elona” – írta Musk.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?