Lézerfegyvert kapott a Xiaomi robotja

299 eurótól kínálja a régióban a Mi Robot Vacuum-Mop 2 szériás robotporszívókat a Xiaomi.

A Xiaomi immáron Európában is forgalmazza a kibővített Mi Robot Vacuum-Mop 2 robotporszívó-sorozatát. A szériát a Mop 2S, a Mop 2 Pro és a Mop 2 Ultra alkotják, értelemszerűen egyre több funkciót kínálnak az egyes modellek.


A legdrágább például egy automatikus ürítő állomást is kapott, ami 4 literes portartályába tízszer tudja kiüríteni a dugig telt Mop 2 Ultra tartályát. Ez a dokkoló ilyenkor 1000 wattot fogyasztva, 16 500 Pa szívóerővel működik, egyébként töltésre is alkalmas. Maga a porszívó 4000 Pa szívóerőt kínál, a Pro modellnél az érték 3000, a 2S-nél pedig már csak 2200 Pa.

Az akkumulátor kapacitása sem egyforma, 2600, 5200 és 5200 mAh-s értékekről lehet beszélni, mindhárom modell kapott azonban LDS lézernavigációs rendszert, víztartályt és feltérképező funkciót. A három modell ára 299, 449 és 549 euró, de az Ultra esetében a dokkolóval együtt 799 eurót kell fizetni.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Xiaomi

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?