Nagy sikernek ígérkezik a Samsung Galaxy Z Flip 4

A Samsung a jelentések szerint 60 százalékkal több képernyőt rendel az új modellhez. 

Ross Young, a DSCC ügyvezetője egyik legutóbbi jelentésében arról beszélt, hogy a Samsung a várakozások szerint 60 százalékkal több panelt rendel be az elején a Galaxy Z Flip 4-hez, mint korábban a Galaxy Z Flip 3-hoz.


A szállítások már áprilisban elkezdődnek, ezúttal 8,7 millió darabos kezdeti készletekkel készülnek, a 2021-es 5,1 millió helyett. Ez korábbi jelentésekkel összhangban arra utal, hogy a Samsung sokkal nagyobb keresletre számít az összehajtható mobilok piacán, amelyen a Galaxy Z Flip vonal bizonyult a legnépszerűbbnek.

Úgy tűnik, hogy kedvezőbb ára és skálázhatósága miatt a Samsung a Galaxy Z Flip 4-re koncentrál majd az új modellek közül. Az újabb modell ráadásul megint hozhat némi fejlődést, ami önmagában tovább növeli a keresletet a kategória iránt (a Galaxy Z Flip 3 modellek például már vízállóak).

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: DigitalTrends, NextPit

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?