torrente
Kép: Techeblog

Mégpedig azért, mert a legújabb nagy frissítésbe több más között Marbella is bekerült, márpedig a településnek elég sok köze van a Torrente 2-höz. 

Amikor megjelent a Microsoft Flight Simulator, annak ellenére, hogy tudtuk, szinte forradalmi címként érkezik, elég sokan találták fájdalmasnak a bőven 40.000 forint feletti árcédulát (ennyibe került a fullos csomag). A megjelenés óta eltelt 1,5 évben azonban bebizonyosodott, hogy a felhasználók ezért a pénzért sokkal többet kaptak, mint gondolták volna. Főleg annak tekintetében, hogy lassan 20.000 forint egy AAA kategóriás FPS-cím. A redmondi cég ugyanis egyfolytában fejleszti a FS-t, és nem csupán apróbb polírozgatásokkal, hanem egészen komoly tartalmakkal. Így nem véletlen, hogy Torrente nevét említettük, hiszen a most megjelent pakk segítségével felfedezhetjük Spanyolországot, Portugáliát, Gibraltárt, de akár Andorrát is. Nem mintha eddig nem lettek volna berepülhetők ezek a helyszínek, ám most sokkal részletesebb maga a “vidék”, és a látnivalók is.

Megtekinthetjük Tenerifét, a minden eddiginél aprólékosabban kidolgozott Barcelonát, a Szent Család-templomot (Sagrada Familia), a Vizcaya-hidat, és még számtalan más látványosságot. Mindezek mellett kapunk 4 repteret, 99 POI-t, szintén négy Bush Trip küldetést, ugyanennyi felfedező repülést, illetve öt landolási kihívást. Az ingyenes frissítés Xbox Series S/X-re, valamint Windowsra érhető el (értelemszerűen). Arról nem is beszélve, hogy maguk a felhasználók is rendkívül igényes modokat készítenek a játékhoz, így pedig még teljesebb élményhez juthatunk. Kijelenthető tehát, hogy valóban nem olcsó a Flight Simulator, de aki szereti a repülést, és erre szánja a pénzét, nem fog csalódni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!