3600 órán át nyomatta a szerencsétlen Nintendo Switchre a statikus képeket egy videós, és már látszik is az eredmény. Kezd rondán beégni az OLED panel. Bravó. Mások meg éheznek..

A Nintendo Switch egy elég fasza kézikonzol, hiszen a hardvere erős, az OLED kijelzője pedig marhajó képminőséget produkál. De valakinek ez sem elég a boldogsághoz! A Bon Wulff nevű YouTuber ahelyett ,hogy örült volna annak, hogy van egy ilyen király masinája, inkább úgy döntött, hogy megpróbálja tönkre tenni azt.

Extrém terhelésnek kezdte kitenni a képernyőt, ami azt jelenti, hogy megállás nélkül statikus képi tartalmat jelenít meg rajta. Ez elméletileg egy idő után okozhat javíthatatlan hibát, konkrétan beégést a panelen, és a kemény munka végre kifizette magát. Wulfi egy videóban számolt be arról büszkén, hogy 3600 óra után már kezd dögledezni a kijelző. Ezért aztán tényleg megérte megvenni a masinát, más kezét-lábát törné, hogy legyen egy ilyen cucca. A világon senki se használ úgy egy ilyen készüléket, hogy folyamatosan csak állóképeket néz rajta, szóval totál hülyeség volt ez az egész “kísérlet”.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!