vissza a jövőbe
Kép: Techeblog

A fotókat látva azt gondolnánk, a Vissza a jövőbe klasszikus DeLorean-je szerepel rajtuk, holott valójában egy legóautóról van szó. 

Ahogy többször leírtuk már, a LEGO önmagában is egy nagyszerű dolog, hiszen mindamellett, amit a gyártó álmodik beléjük, gyakorlatilag végtelen kreativitást válthat ki az arra fogékony felhasználókból. Lampert Benedek pedig olyan dolgokat lát a legós témákba, amiket egy átlagember nem, és ezeket le is fotózza. Legutóbb így tett a legóból készíthető DeLorean-nel, amit talán nincs ember, aki ne ismerne, hiszen a Vissza a Jövőbe trilógia ikonikus járművéről van szó. Az alábbi videóban az látható, hogy milyen műveletekkel, és hogyan sikerült olyan hatásokat elérnie a fotókon, amitől tátva maradt a szánk.

A harmadik résszel kapcsolatban Benedek úgy fogalmaz, hogy egy vadnyugati hangulattal vegyített mestermű, így hát neki is hasonló fotót kellett készítenie. Felpakolta az ehhez szükséges kiegészítőket, és kiment a szabadba, ahol megfelelőek voltak a körülmények a képek elkészítéséhez. Érdemes egyébként ellátogatni az alkotó saját virtuális galériájába, hiszen több témakörben is láthatunk tőle legóalapú fotókat.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!