6 hetet is kibír a Xiaomi új könyvolvasója

300-as pixelsűrűséggel rendelkező E-Ink-kijelzőt kapott a Xiaomi Paper Book Pro II könyvolvasó. 

A Xiaomi elképesztően sok terméket mutat be lassan minden héten, de sajnos ezeknek csak a töredéke jut el hivatalosan errefelé. Sokat persze lehet rendelni Kínából, különböző kereskedőktől, várhatóan a Xiaomi Paper Book Pro II könyvolvasó is ilyen lesz.


A 7,8 hüvelykes E-Ink-kijelzővel szerelt eszköz 7 mm vastag és 250 grammos. 1872 x 1404-es felbontást kínál, ami 300-as pixelsűrűséget jelent, továbbá 24-szintű fényerővel lehet gazdálkodni. Hideg és meleg színhőmérséklet is van továbbá.

A Rockchip RK3566 chip mellé 2 GB RAM és 32 GB tárhely jár, az eszköz az e-könyvek mellett a PDF és a TXT fájlokkal is boldogul, megjelenít továbbá Excel-fájlokat és PowerPoint-prezentációkat. Így részben akár munkára is alkalmas lehet. 3200 mAh-s akkumulátora a kijelző révén 6 hetet is kibír egy töltéssel. A termék ára Kínában úgy 190 dollárnak felel meg.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Xiaomi

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?