Most érdemes feltankolni Xiaomi cuccokkal

Szép kis kedvezményhömpölyt villantott a Xiaomishop a Glamour-napok alkalmából!

A Glamour-napok Magyarországon már régen intézménnyé alakult. Aki nem követi a „trendeket”, ezt az akciót általában onnan szokta észrevenni, hogy a kedvenc plázájában nem talál parkolóhelyet. Majd pedig, ha mégis bejut valahogy, azt látja, hogy szomorkás férjek álldogálnak a különböző üzletek előtt a fülükön is bevásárlószatyrokat viselve és nézik, ahogy feleségeik, maguk után kuponszalagokat lobogtatva, RSG-versenyzőként szökellenek boltról boltra.


Glamour-napok, Xiaomishop
És ezekből az árakból még lejön 20%!

Ennél persze van kevéssé embert próbáló módszer is, mégpedig az online vásárlás. Ezt tehetjük például a Xiaomishop.hu felületén is, ahol – a névből azért sejthetően – Xiaomi termékekhez juthatunk kedvezményes áron.

A Glamour napok ideje alatt ugyanis a kijelölt Xiaomi készülékek egy kuponkód beírása után 20%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg!

Az akcióban 18 termék vásárolható meg 20%-os kedvezménnyel, melyek közt olyan slágertermékek is találhatóak, mint a robotporszívó, vagy az elektromos roller.

Aki tehát a közeljövőben bármilyen okos háztartási gép, környezettudatos közlekedési eszköz, vagy bármilyen tech kütyü vásárlását tervezte, annak most érdemes benéznie a Xiaomishop-ba.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?