Látványos szobát varázsolnak a Govee okosfények

RGBIC technológiát ígérnek a látványos eredményt garantáló Govee Glide Hexa Light Panelek. 

Nem muszáj ahhoz okosotthonban lakni, hogy valaki trendivé varázsoljon egy helyiséget, ennek pedig kiváló eszköze lehetnek a Govee Glide Hexa Light Panelek, amelyek segítségével egyedi okosfény-megjelenés alakítható ki. A termék RGBIC technológiát használ, vagyis egyszerre több színt is képes megjeleníteni egy panel.


Mindegyik 18 cm átmérővel bír, áttetsző külsővel, így a felület, amire rögzítve van, szintén ragyogó effektben pompázik. A kábelek minden sarkon hajlíthatóak, ezért is hozható létre egyedi dizájnt. Állítólag csak a mellékelt ragasztószalagot kell használni a panelek telepítésével, ami gyerekjáték. Utána pedig 16 millió színből és sok effektből lehet válogatni.

Még olyan módok is vannak, amiknél a zenéhez, filmhez, játékhoz igazodnak a fények, persze szivárványos vagy óceános beállítás is akad. Nem csak appon át, hanem hangasszisztenssel (Google, Amazon) is vezérelhetőek a fények, amelyekből 10 darabot 200 dollárért lehet megvenni.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Govee

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?