Fontos dizájndíjat nyertek el a Philips tévéi

A TP Vision Philips márkájú TV- és audio termékei négy díjat nyertek a 2022-es Red Dot Awardson, a dizájn világának legtekintélyesebb eseményén.

A Red Dot díj a világ egyik legelismertebb dizájndíja, amely immár hatvan éve ismeri el a funkcionalitás, a minőség, az ergonómia és az innováció szempontjából legjobb formaterveket, az utóbbi években pedig immár a tartósságot és fenntarthatóságot is figyelembe veszi.


2022-ben kis és nagy cégek a világ minden tájáról több mint 5500 terméket neveztek a díjra, a győzteseket 9 kritérium alapján 50 szakértőből álló független, nemzetközi zsűri választotta ki a napokon át tartó tanácskozás során.

A Philips márkájú TV- és audio termékei négy díjat is elhoztak az idei Red Dot Awardson. Elismerésben részesült  a Philips Ambilight TV OLED+ 907 televízió, amelynek kulcseleme volt az európai dizájnstílus: a távirányítón Muirhead bőr borítja az oldalakat és a hátsó felületet is, hogy a felhasználók kezükkel is tapinthassák a minőséget.

Ambilight TV OLED+ 907
Ambilight TV OLED+ 907

Díjazták a Philips Ambilight TV OLED+ 937 nevű tévéjét is, amely ugyanazokból az elemekből épül fel, mint a fentebb említett OLED+ 907. A design kiindulópontja az új Kvadrat audió szövet és Muirhead bőrbe csomagolt távirányító, a készüléket a négyoldali Ambilight, a külső kidolgozás és a belső akusztikai részletek teszik még különlegesebbé.

philips tv dizájn
Philips Ambilight TV OLED+ 937

Emellett a Philips Fidelio vezeték nélküli otthoni hangeszközök – a Fidelio Soundbar FB1, a Fidelio FWI vezeték nélküli mélynyomó, és a Fidelio FSI vezeték nélküli hangszóró – is díjat zsebelhettek be. Ezeket a termékeket olyan természetes anyagokkal borították be, mint a fém hangszóróborítás és Muirhead bőr részletek.

Végezetül két Phlips hordozható hangszóró, a S7807 és a S4807 is díjat kapott, amelyet robosztus, stílusos megjelenésükkel érdemeltek ki.

S7807
S7807

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?