Mindenki figyeljen, legyen okos! Ne adja meg az adatait, ne hagyja, hogy átverjék, ne engedje, hogy vírust telepítsenek a gépére. Xiaomi csalás veszély!

Hetek óta gőzerővel támadnak a csalók, akik azt állítják, hogy potom pénzért lehet hozzájutni egy Xiaomi rollerhez. Gagyi photoshoppos képpel hirdetik a 700 forintba kerülő terméket, de kattintva egy adathalász oldalra jutunk, amelyen keresztül jó eséllyel egy aranyos kis vírus is a gépünkre kerülhet. A furmányos bűnözők kamu kommentekkel próbálják meggyőzni az embereket arról, hogy nem átverésről van szó. De a rossz magyarsággal, láthatóan fordítóval készül, idegen nevek alatt futó posztoknak nem szabad bedőlni.

xiaomi csalás
A bünözők mostanra szintet léptek, és az egyik legnagyobb magyar kereskedő, a Xiaomishop nevével visszaélve próbálják behálózni az embereket. Ellopták a logót, létrehoztak egy kamu oldalt, és a figyelmetlenek így bizony könnyen pácba kerülhetnek. Szóval mindenki nagyon vigyázzon, legyen észnél, senki sem fog párszáz forintért elektromos rollert, vagy bármilyen más cuccot adni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!