Beköszönt a Disney+ Magyarországra

„Szia Magyarország, örülök, hogy találkozunk” – írta ki a Disney+ új magyar Facebook oldalára, ahová egyúttal egy rövidke kedvicsinálót is felrakott a közelgő tartalmakról. 

Alig két hónap múlva itthon is elstartol a Disney+, melynek apropóján elindult a streamingszolgáltató magyar Facebook oldala is, ahol értesülhetünk a legújabb műsorokról és mindenféle izgalmas tartalomról, ami vár ránk. A műsorszolgáltató már egy rövidke előzetest is közzétett az oldalon arról, milyen tartalmakra számíthatunk a közeljövőben, többek között A galaxis őrzői vol. 2., a Sólyomszem, a Free Guy és a Halál a Níluson is feltűnt a teaserben.


Most nyáron összesen 42 új országban válik elérhetővé a Disney+, Magyarországon június 14-én rajtol el. A tartalmak havi 2490 forintért lesznek elérhetőek, az éves előfizetés pedig 24900 forint lesz. (Ez összességében jó hír a magyar nézőknek, a nyugati európai előfizetők ugyanis átlagosan 9 euróért, azaz kb. 3300-3500 forintos havi díjért élvezhetik a szolgáltatást.) Az előfizetésért cserébe négy párhuzamos streamen nézhetjük majd a műsorszolgáltató tartalmait, valamint legfeljebb 10 eszköz esetében kotlátlan számú letöltésre lesz lehetőségünk.

A Disney+ 2019 novemberében indult el Amerikában és pár másik piacon, és azóta a világ egyik legnépszerűbb műsorszolgáltatásává nőtte ki magát. A streamingszolgáltató számtalan exkluzív tartalomnak, köztük Marvel és Star Wars témájú filmeknek és sorozatoknak ad otthon, olyan címekkel, mint a The Mandalorian, a Loki vagy a The Falcon and The Winter Soldier. A Marvel és Star Wars tartalomkínálata mellett Disney, Pixar és National Geographic alkotások is megtalálhatóak a kínálatban, úgy mint a Mulan, a Luca vagy az Állati gyerekmesék.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?