Snoop Dogg halomra lövi az embereket…játékból

Nem kell megijedni, Snoop Dogg nem lett elmebeteg ámokfutó, mindössze megérkezett a vele kapcsolatos CoD: Warzone kiegészítés. 

Kissé szürreális, ahogy az ismert rapper az alant látható videóban nácikat öl, de rögtön megértjük, miért teszi ezt, ha tudjuk, hogy megérkezett a Tracer Pack: Snoop Dogg Operator Bundle. A felvezetésben csak a Warzone-t említettük, de Snoop elérhető a Vangurdban is. A hírességnek értelemszerűen nem csupán a kinézete került bele a játékba, hanem saját maga adja a szinkront is, bár a hangját korábban már a Ghostban is élvezhettük.


A Bundle tartalmaz még egy halom egyéb dolgot is, így például tervrajzokat, marihuana-jellegű lövedékekre hajazó lövéseket produkáló csúzlikat, mint amilyen a Bong Ripper mesterlövész puska, West Coast Bling gépkarabély, és Tha Shiznit SMG. Ahogy a játék egyéb operátoraival, így Snoop Doggal is szerezhetünk tapasztalati pontokat, amelyek segítségével további jutalmak érhetők el.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?