Kész erőmű az új, hordozható Anker töltőbank

Az Anker 521 PowerHouse töltőbank 256 Wh-s kapacitásával 20 mobilt vagy 4 laptopot tud feltölteni. 

Az Anker piacra dobta az 521 PowerHouse névre keresztelt, hordozható töltőbankját. Ez már nem powerbank, ez egy mobil energiaállomás, lítium-vas-foszfor akkumulátorral, 256 Wh-s kapacitással. A cég szerint ez egy komplett hétvégére elég lehet, de áramszünet esetén is hasznos a termék. Persze minden attól függ, mit töltenénk vele.


Az ígéretek szerint több mint 20 mobil feltöltésére képes a töltőállomás, vagy elbír négy laptoppal vagy 5 drónnal. Hat port van rajta a gyors töltésekhez: két AC, két USB, egy USB-C és egy autós csatlakozó. Van energiatakarékos mód, ami lekapcsolja a terméket az eszközök feltöltése után, de ez ki is kapcsolható.

Beépített LED-fény, LED-es kijelző is akad, a termék ütésálló, kibírja az eséseket, 50 ezer órás élettartammal bír, mellesleg csak 4,34 kilogrammos. Tehát valóban könnyedén hordozható. Maximum 200 wattos fogyasztásra tervezték azonban, tehát kenyérpirítót vagy hasonlót nem tud kiszolgálni a DC adapterrel, autóstöltővel, 250 dollárért érkező 521 PowerHouse.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Anker

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?