Elindult az első hazai horror streamingszolgáltató

Scream! néven új hazai streamingszolgáltató indul, melynek érdekessége, hogy csak és kizárólag horror, thriller és sci-fi szerepel a kínálatában. 

Elindult az első hazai horrorfilmekre specializálódott streaming-platform, amely a horror mellett thrillereket és sci-fiket is szép számmal felvonultat. Az oldalon olyan címek kapnak helyet, mint a #Kövessbe, a Sharknado vagy Fehér éjszakák (eredeti címén Midsommar), ráadásul a szolgáltatást üzemeltető ADS Service szerint a tartalmi kínálat folyamatosan bővül majd.


A Scream! előfizetői díja jóval elmarad a nagyobb streamingszolgáltatók havidíjaitól, hűségidő nélkül mindössze 990 forint havonta, és egy hétig ingyenesen is ki lehet próbálni. A kínálat egyébként már első ránézésre is meglepően változatosnak tűnik, a horror kedvelőinek igazi csemegének ígérkezik. Egyelőre csak webes felületen (www.scream.hu) érhető el a videótár, de állítólag már készül az app is, amit a Google Play áruházból és az App Store-ból lehet majd ingyenesen letölteni.

Egyre fejlődik és bővül a hazai streamingszolgáltató repertoár, már két nagyobb hal, a Netflix és az HBO Max is itt van Magyarországon, ráadásul júniusban jön a Disney+ is, olyan címekkel, mint a The Mandalorian, a Loki vagy a The Falcon and the Winter Soldier. Februárban pedig egy kisebb streamingszolgáltató, a History Play is elstartolt itthon, olyan címeket vonultatva fel, mint az Ősi idegenek, az Oak Island átka, a Tűzben edzett vagy A világ legmérgezőbb állatai.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?