Új streamingszolgáltató indult Magyarországon

A Magyarországon február óta elérhető History Play tartalmai között nagyszabású dokumentumfilmeket és szórakoztató ismeretterjesztő műsorokat találunk. 

A közép-európai régióban elsőként Magyarországon startolt el a History Channel streamingszolgáltatása, a History Play, ahol több mint 300 epizódnyi ismeretterjesztő film, sorozat és műsor várja az előfizetőket. A csatornát üzemeltető A+E Networks az RTL Most+-szal együttműködve indította el itthon a szolgáltatást.


A kínálatot tekintve a History Play nem szégyenkezhet, olyan címek érhetőek el a platformon, mint az Ősi idegenek, az Oak Island átka, a Tűzben edzett vagy A világ legmérgezőbb állatai. A History Channel kezdetben főképp történelmi témákat mutatott be, mostanra azonban kiemelt figyelmet szentel azokra a műsorokra is, amelyek űrlényekről, kitalált lényekről vagy épp szellemekről szólnak.

Nem lesz hiány új streamingszolgáltatókból 2022-ben. A History Play mellett érkezik a HBO Max, amely március 8-án, a nemzetközi nőnapon váltja itthon a HBO Gót. Még ebben az évben a SkyShowtime streamingszolgáltató is elérhető lesz itthon, melynek kínálatában Paramount Pictures, Paramount+ Originals és Nickelodeon tartalmak is szerepelnek.

És ez még mindig nem minden, idén nyártól a The Walt Disney Company népszerű streamingszolgáltatása, a Disney+ is elstartol, melyen egyebek mellett Marvel és Star Wars témájú filmek és sorozatok debütálnak mostanában.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?