Itt a nyakban hordható antivírus

Aki jobban hisz a spiritualizmusban, mint az antivírus szoftverekben, az jó ha tudja, hogy akár egy amulett is elijesztheti a zsarolóprogramokat (vagy nem). 

Jelen korban, amikor már egy ébresztőóra vagy egy termosztát is a világhálóra csatlakozva teszi a dolgát, a hétköznapi embert számos támadás érheti. Mindezt úgy, hogy a károkozó és a károsult a bolygó két ellentétes pontján van, és mindketten egy fotelben ülnek. Éppen ezért sokan használnak valamilyen védelmet, mint amilyen az antivírus. Csakhogy létezik egy sokkal spirituálisabb út is ahhoz, hogy távol tartsuk magunkat a vírusoktól, kémprogramoktól, ilyen-olyan bank nevében küldött adathalász e-mailektől. Ez egy valódi termék, mégpedig egy amulett, amelyet a Kanda Myojin, egy sintó szentély kínál a tokiói Akihabarában, Japánban.


Kép: Techeblog

Egy processzor alakú matricából áll, amelyet a veszélyeztetett számítógépre kell felragasztani, és egy olyan kártyából, mint amit a cégeknél szokta a dolgozók a nyakukban hordani. Ha mindent az utasításoknak megfelelően csinálunk, akkor ez az amulett elvileg képes arra, hogy minden rosszindulatú számítógépes programot, beleértve a vírusokat is, távol tartson. A bő 3000 forintnak megfelelő jenért árult „terméket” sajnos a szentély nem postázza, így vagy el kell utaznunk érte, vagy meg kell kérni egy Japánban lévő ismerősünket, hogy vegye meg ott, és küldje el ide. Azt természetesen ettől függetlenül sem mondjuk, hogy akinek van ilyen amulettje, nyugodtan elfelejthet mindenféle más védelmet, így inkább kiegészítőnek ajánlanánk.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?