Drága lesz a Google okosórája

Újabb részletek derültek ki a Google Pixel Watch okosóráról, lassan mindenre fény derül, mióta elhagytak egyet egy étteremben. 

Mióta valaki Chicagóban egy étteremben felejtett egy Google Pixel Watch okosórát, sorra derülnek ki a részletek az évek óta várt viselhető eszközről. Képeket már láttunk, Yogesh Brar pedig további konkrétumokkal is szolgált.


Állítása szerint a 40 mm-es modell mellé egy nagyobb is jön, szíjból pedig a fekete mellett három másik árnyalat is lesz. A Pixel Watch fejlesztésében a Google-t állítólag a Samsung segítette, ami a Pixel 6 széria Tensor chipjének Exynos-gyökereit nézve nem nagy meglepetés. Állítólag még a Galaxy Watch szenzorait is átveszi a Google.

Színekből fényes arany és ezüst, valamint matt fekete lesz választható, szoftver tekintetében pedig Wear OS 3.1 rendszerre lehet számítani. Állítólag a szoftvert egyáltalán nem sikerült még gördülékenyre csiszolni.

Ami pedig az árazást illeti, 300 és 400 dollár közötti összegre számíthatunk. Az USA-ban éppen 399 dollár az Apple Watch Series 7 és a Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE is.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Android Central

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?