Újabb részletek derültek ki a Google Pixel Watch okosóráról, lassan mindenre fény derül, mióta elhagytak egyet egy étteremben. 

Mióta valaki Chicagóban egy étteremben felejtett egy Google Pixel Watch okosórát, sorra derülnek ki a részletek az évek óta várt viselhető eszközről. Képeket már láttunk, Yogesh Brar pedig további konkrétumokkal is szolgált.

Állítása szerint a 40 mm-es modell mellé egy nagyobb is jön, szíjból pedig a fekete mellett három másik árnyalat is lesz. A Pixel Watch fejlesztésében a Google-t állítólag a Samsung segítette, ami a Pixel 6 széria Tensor chipjének Exynos-gyökereit nézve nem nagy meglepetés. Állítólag még a Galaxy Watch szenzorait is átveszi a Google.

Színekből fényes arany és ezüst, valamint matt fekete lesz választható, szoftver tekintetében pedig Wear OS 3.1 rendszerre lehet számítani. Állítólag a szoftvert egyáltalán nem sikerült még gördülékenyre csiszolni.

Ami pedig az árazást illeti, 300 és 400 dollár közötti összegre számíthatunk. Az USA-ban éppen 399 dollár az Apple Watch Series 7 és a Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: Android Central