A lájkok számának eltüntetésén kísérletezik a YouTube

A YouTube elkezdett tesztelni egy funkciót, amely leveszi a lájkok, vagyis a tetszést kifejező visszajelzések számát a videók alól. 

A YouTube tavaly év végén úgy döntött, eltünteti a dislike-ok számát a videók alól, arra hivatkozva, hogy szeretné jobb hellyé tenni a videómegosztót. Bár a dislike funkció továbbra is elérhető maradt, és a tartalomgyártók értelemszerűen továbbra is látják a pontos számokat, a publikum előtt már láthatatlan a nemtetszők száma.


A videómegosztó most a lájkok számával kezdett el kísérletezni, az Android Police ugyanis arról ír, hogy több felhasználónál is eltűnt a tetszést kifejező visszajelzések aránya a videók alól.

I can’t see the like count of any video after the last redesign, did they remove it too? It was visible just few hours ago.
by u/morvexT in youtube

Bár a YouTube a cikk írásának pillanatáig nem erősítette meg, hogy valóban számíthatunk-e ilyesféle változásra, nem kizárt, hogy pozitív visszajelzések esetén a dislike-ok után hamarosan a lájkok láthatóságának is búcsút inthetünk az oldalon.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?