Mégis hozhat egy nagy újdonságot az Apple Watch Series 8 okosóra

Csak az algoritmust kell kipofozni, és mégis képes lehet a testhőmérséklet mérésére az Apple Watch Series 8 okosóra. 

Az Apple Watch Series 8 okosóra a várakozások szerint a harmadik negyedévben fut majd be, és sokat pletykáltak arról, hogy képes lesz a testhőmérséklet mérésére. A legutóbbi pletykák szerint azonban a funkciót nem tudja időben összerakni az Apple, ezért egy évvel késik, legalább. A neves Ming-Chi Kuo azonban arról hallott, hogy mégis elkészülhet az újítás.


Kuo szerint a Series 7-es modell azért nem kapta meg a funkciót, mert nem tudták befejezni az algoritmust. Ez most sikerülhet, vagyis a Series 8-as verzió mégis képes lehet majd a testhőmérséklet mérésére. Az algoritmus kérdése azért fontos, mert az eszköz a bőrön keresztül mér, a környezet függvényében pedig gyorsan változhatnak az értékek.

Amennyiben az algoritmus megüti az Apple mércéjét a sorozatgyártás kezdetéig, akkor megkapja a funkciót az Apple Watch Series 8. Ha nem, akkor újabb egy évet kell várni. Állítólag a Galaxy Watch 5-nél ugyanezzel küzd a Samsung is.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Tom’s Guide, Apple

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?