Brutális üzemidőt produkálnak az új Samsung SD-kártyák!

A Samsung PRO Endurance az ellenállóságának és ateljesítményének köszönhetően folyamatos felvételek és -visszajátszások esetén is megbízható.

A Samsung bemutatta legújabb microSD-kártyáit, a PRO Endurance széria keretében. A különleges kártyák kiválóan használhatók térfigyelő kamerák, menetrögzítők, kapucsengők vagy testkamerák tárhelybővítésére. A Samsung PRO Endurance ellenállóságának és teljesítményének köszönhetően folyamatos felvételek és -visszajátszások esetén is megbízható.


Akár 16 éven (140 160 órán) keresztül tartó folyamatos felvételt is képesek kezelni (kapacitástól függ), így egyetlen fontos részlet sem veszik el. Egyetlen PRO Endurance kártya akár 33 átlagos kártyát képes kiváltani, ezzel hatékonyabbá válhat a folyamatos videós megfigyelés is.

Az olvasási és írási sebességek akár 100 MB/mp és 40 MB/mp értéket is elérhetnek, Class 10, U3 (UHS Speed Class 3) és V30 (Video Speed Class 30) besorolások mellett. A folyamatos full HD- vagy 4K-felvétel is megoldható tehát. A víz, a mágnesesség, a röntgensugarak és az extrém hőmérséklet elleni védelem mellett, a kártya kopás- és ütésálló.

Négy különböző kapacitással, 32, 64, 128 és 256 GB verzióban érkeznek a PRO Endurance microSD-kártyák: Magyarországon május végétől lesznek elérhetők 6 390, 8 990, 13 490 és 25 490 forintos ajánlott fogyasztói áron.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Samsung

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?