Melyik cégtől érdemes vásárolni, ha nem akarunk hibázni? A kérdés nem egyszerű, és az sem mindegy, hogy mennyit akar az ember költeni.

TV vásárlás nehézségek

Amennyiben valaki televízió vásárlás előtt áll, akkor nincs könnyű dolga. Rengeteg a gyártó, gigantikus a választék, és mi is rengeteg kérdést kapunk, hogy melyik márkát érdemes választani. Azaz, hogy “Ki gyártja a legjobb tévét?”.

tv vásárlás

Erre általános, minden szituációra igaz választ nem lehet adni. De persze érdemes tisztázni azt, hogy mit is értünk “jó tv” alatt. Szerintünk egy olyan készüléket, amelyiknek a maga kategóriájában megfelelő a képe és a hangja, nem produkál zavaró hibákat, nem fog benne csalódni az ember. Most ajánlunk 4+2 olyan márkát, amelyet jó szívvel tudunk javasolni. Ez nem jelenti azt, hogy mások nem gyártanak jó készülékeket, de velük a személyes tapasztalataink is nagyon jók. Lássuk most ezeket, mellettük rövid magyarázattal!

Samsung

A piacot több, mint másfél évtizede domináló cég minden kategóriában életerős termékekkel rendelkezik. Tehát legyen szó olcsó-, középszintű- vagy prémium kategóriás televíziókról, a Samsungot jó szívvel tudjuk ajánlani. Az ember minőséget fog kapni a pénzéért.

LG

Az LG-ről szóról-szóra ugyanazt tudjuk elmondani, mint a Samsungról. Legyen szó bármilyen kategóriáról, árszintről, hibázni nem nagyon lehet vele.

tv vásárlás

Philips

A Philips is ugyanaz a kategória, mint az előbb említett két dél-koreai óriás. Az olcsó, kisebb tudású, az arany középutat képviselő és a topmodellek között is abszolút versenyképes készülékeket tesznek le az asztalra hosszú évek óta.

Panasonic

A Panasonic már egy kicsit más tészta: A vállalat prémium szintű OLED televíziói világraszólóan jók. Azonban az LCD modellekkel már akad probléma, egyszerűen az árukhoz képest nem elég jók a tapasztalataink alapján.

tv vásárlás

Xiaomi

A Xiaomi pedig a másik végletet képviseli. A felső, nagy tudású, csúcskategóriában nem versenyképesek, de a kedvezőbb árú, középszintű berendezések szegmensében abszolút “Ajánlott!” a márka a meglátásunk szerint.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!