Elárasztják a reakciók a WhatsApp üzenetküldőt

Elérhetővé váltak az üzenetekre adható reakciók a Meta WhatsApp üzenetküldőjében is. 

A WhatsApp üzenetküldő kapcsán a múlt hónapban szellőztették meg a reakciók funkciót, a napokban pedig fokozatosan el is indították már ezek közzétételét a felhasználók irányába. A Meta újítása alapvetően ugyanolyan, mint a Facebookon: egy üzenetet hosszan lenyomva emojit lehet választani, azzal reagálni az adott üzenetre.


Egyelőre 6 emojiból lehet válogatni, ezt Mark Zuckerberg, a Meta vezérigazgatója gyorsan meg is mutatta a rend kedvéért egy Facebook-bejegyzésben. A WhatsApp a jövőben további emojikkal és bőrszínekkel újíthat ugyanakkor.

Elvileg 1-2 hétbe beletelik még az app legújabb verziója mellett is, hogy minden felhasználóhoz eljussanak a változtatások. Ezek közé tartozik egyébként, hogy már nagyobb fájl is megosztható, 100 MB-os helyett akár 2 GB-os is. A csoportos beszélgetésekbe pedig már 512 ember vonható be.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Meta

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?