Sonos soundbar RAY

Ma bemutkozott egy új Sonos soundbar, a Sonos Ray. Ez az új hangsugárzó a gyártó szerint nagyszerű hangzást biztosít, amely több játékra és a hangok élvezetére ösztönöz a kellemes otthoni kikapcsolódásért.

A Ray révén a Sonos egy szélesebb közönséghez juttatja el a tévézéshez, filmnézéshez és egyéb tartalmak élvezetéhez szükséges nagyszerű hangzást, miután egy kedvezőbb árfekvésű termékkel bővíti a házimozizáshoz ajánlott modelljei sorát. Az új Sonos Soudbar június 7-től lesz elérhető világszerte, 105.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Sonos soundbar RAY

Blockbuster hangzás a Sonos Ray-től

A Ray új akusztikai innovációkkal emeli az otthoni szórakoztatás színvonalát, amelyek kiegyensúlyozott hangzást, éles párbeszédeket és masszív basszust biztosítanak.

  • A teljes szobát betöltő hangzás: az egyedi tervezésű hullámvezetők faltól falig vetítik a hangot, a fejlett technológia pedig pontosan pozícionálja az elemeket az egész szobában, így a történet középpontjában érezhetjük magunkat.
  • Tűpontosan kiegyensúlyozott: az új, szabadalmaztatott tervezésű basszusreflex-rendszer tökéletesen súlyozott basszusokkal biztosítja az izgalmas mélyhangokat, míg az egyedi akusztika pontosan harmonizálja a közép- és magas frekvenciákat.
  • Tökéletességre hangolt: mint minden Sonos hangszórót, a Rayt is a Sonos Soundboard, a zenei és filmes szakma vezető szereplői közreműködésével hangolták be. A Trueplay segítségével további finomhangolás végezhető a hangzás tökéletesítésére, hogy bármilyen helyiségben ideális hallgatási élményt nyújtson.
  • Továbbfejlesztett hallgatási élmény: a Sonos Speech Enhancement még nagyobb tisztaságot biztosít, hogy ne maradjon le egyetlen szóról sem, míg az Éjszakai hang funkció csökkenti a hangos effektek intenzitását, így nem zavarja a már pihenő családtagokat otthon.
  • Kompakt kialakítás: akár a médiaállványra helyezi, akár szekrénypolcra teszi, a Ray visszafogott és lenyűgözően kompakt kialakítása bármilyen térbe beleolvad.
  • Fenntartható hangzás: a Ray az eddigi legfenntarthatóbb formatervezésű csomagolással rendelkezik: a doboz és a védőpárnák 100%-ban újrahasznosított papírból készültek.

Az új Sonos soundbar a kategóriájában vezető márka által kínált egyszerűséget és sokoldalúságot kedvező árfekvésével még elérhetőbbé teszi, így könnyebbé válik első házimozi rendszerünk kiépítése vagy a már meglévő rendszer több helyiségre bővítése. Az új soundbar kompatibilis az összes kedvelt streaming szolgáltatással, így egyszerű beállítással és vezérléssel élvezhetők a filmek, zenék és más audio tartalmak – csak egy kattintás a Sonos alkalmazásban, és rögtön elkezdhető a zenehallgatás. A Ray könnyedén vezérelhető a meglévő TV távirányítóval, a Sonos alkalmazással, az Apple AirPlay 2-vel és más eszközökkel. Hozzáadhatunk egy pár Sonos One-t a házimozin elérhető tökéletes térhatású hangzás érdekében, vagy csatlakoztatható bármelyik Sonos hangszóróhoz a többszobás zenehallgatásért.

A Ray június 7-től elérhető világszerte, 105.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!