Hasít a Disney+ a streamingpiacon

Már 137,7 millió millió előfizetője van a Disney+-nak, miután 2022 első negyedévében 7,9 millió új előfizetővel emelkedett a felhasználók száma. 

Szép kis negyedéven van túl a Disney+ online videostreaming-platform, amelynek csak az Egyesült Államokban és Kanadában a 7,1 millióval több előfizetője van most, mint egy évvel ezelőtt – írja a The Verge. A Disney szerint a streamingplatform várakozáson felül teljesített, ugyanis az előzetesen becsült 135 millió helyett 137,7 előfizetővel zárták a negyedévet. A vállalat azt is közölte, hogy előfizetőinek száma – beleértve a Hulu-t és az ESPN Plus-t is – 205 millió fölé nőtt, míg tavaly 196,4 millió volt összesen.


A Netflix ezzel szemben tíz év után először veszített előfizetőket világszerte, miközben előzetesen 2,5 millió új júzerrel számolt. Nagy baj azért nincs, a streaming-óriás 222 millió előfizetőjével továbbra is piacvezető.

A Disney tábora láthatóan gyarapodik, június 14-től ráadásul hazánkban is elrajtol a népszerű streamingszolgáltató. Már az előzetes regisztráció is elindult, aki ugyanis 2022. június 13-a éjfélig leadja az igénylését az éves Disney+ szolgáltatásra, az kedvezményesen, 8 hónap áráért 12 hónapra fizethet elő. A kínálatban egyébként számtalan exkluzív tartalom, köztük Marvel és Star Wars témájú filmek és sorozatok kapnak helyet, olyan címekkel, mint a The Mandalorian, a Loki vagy a The Falcon and The Winter Soldier.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?