Ilyen lenne Homer Simpson a háború isteneként

Homer Simpson most nem sört kortyolgat, hanem gigantikus szörnyeket ver halálra, és sírból kikelt szörnyetegeket üt agyon. 

Homer Simpson egy rajzfilmkarakter, akit talán senkinek nem kell bemutatni, hiszen mindenki ismeri. A springfieldi atomerőmű 7G szektorának biztonsági felügyelője, aki szereti a sört, és valójában a feleségét is, de olykor csak egy cintányérozó majom van a fejében. Éppen ezért érdekes őt olyan szerepben látni, ahol egy baseballütővel mindenféle természetfeletti lényeket gyilkol, meglepő hatékonysággal. Persze ezt nem megszokott környezetében teszi, hanem a God of War című videojáték világában. Sőt, nem csak ő van benne, hanem fia, Bart is, hiszen a játékban is Kratos, valamint csemetéje, Atreus szerepel.


Mi több, velük van Homer kedvenc baseball ütője. A mod „komolyságát” jellemzi, hogy még a dialógusok is le lettek cserélve. Méghozzá úgy, hogy a hangmunka csúcsminőségű lett, pedig nem az eredeti szinkronszínészek mondták fel. Hozzá kell tenni ugyanakkor, hogy a mod nem teljesen adja vissza tökéletesen a karakterek méreteit és animációt, de mindenképpen megér egy próbát. Ki kell emelni egyébként, hogy a God of War egy nagyon rendkívül jól sikerült játék, ami szerencsére PC-re is kijött. Mind története, mind képi világa, mind pedig hangulata elképesztően magával ragadó és addiktív. Bár más erények mentén, de ugyanez a nagyszerűség elmondható a Homer Simpson fémjelezte „A Simpson család”-ról is. Érdekesség, hogy egyszer kiszámolták, mennyibe kerülnének összesen Homer kórházi kezelései.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?