twitter elon musk
Fotó: Adweek

Elon Musk szerint az sem fedi a valóságot, hogy a lóval kínált légiutas-kísérőnek 250 ezer dollárt kínáltak, hogy gondolja meg magát. 

A SpaceX vezérigazgatója, Elon Musk tegnap késő este foglalkozott azzal a hírrel, miszerint űrhajózási cége 250 000 dollárt fizetett egy légiutas-kísérőnek, hogy visszavonja azt az állítást, hogy a milliárdos egy repülés során a nemiszervét mutogatta neki. A Twitteren feltett kérdésre válaszolva Musk, azt írta

“a jegyzőkönyv kedvéért, ezek a vad vádak teljesen valótlanok”.

Egyebekben arra kérte vádlóit, hogy írjanak le egyetlen dolgot, bármit, ami a testén van, de normális esetben el van rejtve. Ez lehet egy heg, tetoválás, anyajegy, vagy bármi, ami csak akkor látható, ha valóban megszabadul a ruháitól. Ez a tweet volt az első alkalom, hogy Musk foglalkozott az Insider írásával, miszerint a cég fizetett a meg nem nevezett légiutas-kísérőnek, hogy rendezze azt az állítást, miszerint a milliárdos “felfedte” magát neki.

Egy 2016-os londoni repülőút során Musk állítólag megmutatta a nemiszervét a légiutas-kísérőnek, méghozzá rögtön azután, hogy “teljes testmasszázst” kért tőle. Ami azonban egészen furcsává teszi a történetet, hogy állítólag egy lovat is felkínált azért, hogy a hölgy még “kedvesebb” legyen. A légiutas-kísérő állítja, elutasította ezt a fajta közeledést, aminek a következménye az lett, hogy mellőzötté vált. Az Insider szerint ezt követően 2018-ban született egy egyezség, amely egy közvetítői ülés után jött létre, és amelyen Musk is részt vett. Itt 250 000 dollárt fizettek a nőnek azért, hogy ne pereljen az állítások miatt. Musk az Insidernek azt mondta, hogy a története egy “politikailag motivált bérgyilkosság”, illetve szerinte ha ilyen beállítottságú ember lenne, akkor nem ez volna az első ilyen vád, ami 30 éves karrierje során előkerül. A politikai színezet pedig azért kerülhet bele, mert Musk éppen azon van, hogy rengeteg pénzért megvegye a Twittert, ami komoly politikai véleményformáló platformként is tud működni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!