Kép: Techeblog

Az AORUS reklámja megmutatja, hogy milyen rossz is az élet akkor, ha a gépház tele van kábelekkel, és milyen jó, ha egy sem látszik. 

Aki komoly játékos, az időről-időre benéz a gépházba, ha másért nem, akkor azért, hogy kifújja onnan a port. De olyan is történhet, hogy esetleg hardveres bővítésről van szó, és bekerül egy második SSD, vagy egy erősebb videokártya. Akárhogy is, az biztos, hogy odabent elég sok kábel tud lenni, amelyek szabadon mozogva kaotikusak, kötegelve pedig elképzelhető, hogy egy esetleges bővítéskor nem elég hosszúak. Az AORUS reklámjában az látható, hogy egy szerencsétlen felhasználó még az üres bögréjét is fellöki a kábelek miatt. Aztán hirtelen történik valami, és ezek az idegesítő madzagok egytől egyig eltűnnek, ő pedig gondtalanul teheti a dolgát.

A GIGABYTE AORUS Project Stealth számítógép-összeszerelő készlet célja, hogy megszabaduljunk a PC-építéssel járó kuszaságtól. A gyártó szerint kiküszöböli a kábelrengetegből és az építés során felmerülő akadályokból adódó hűtési gondokat is. Nem kell haladó PC-építőnek lenni ahhoz, hogy sikeresen használhassuk ezt a készletet, mivel egy Z690 ELITE STEALTH alaplapból és egy RTX 3070 GAMING OC STEALTH grafikus kártyából áll, amelyek egy C300G STEALTH házba vannak előre telepítve. A Project Stealth esetében okos áttervezésre volt szükség, hogy minimalizálják a kábelek csatlakoztatásának és kezelésének szükségességét. Az idén nyártól kapható szett 1200 dollártól kezdődően érhető el, ami jelenleg 430 ezer forint körüli összeget jelent.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!