Így lehet arcátlanul lemásolni egy iPhone-t

Visszatért a Letv, az új mobilja egy iPhone-klón, USB-C porttal és jackcsatlakozóval. 

A Letv visszatért a mobilpiaca, méghozzá az Y1 Pro nevű okostelefonjával. A bemutatót sokan kifigurázták, ugyanis a Letv most sem választott túl egyedi megoldásokat. Ami azt illeti, egy arcátlan iPhone-klónt rakott össze. Aki sokszor látott már iPhone-t, az persze hamar rájön, hogy valami mással van dolga, a majdnem azonos dizájn ellenére.


A Letv Y1 Pro mindenesetre még a hátlapi kameraszigetben is az iPhone 13-at másolja, de sajnos csak egy 8 megapixeles főkamerával és egy „AI kamerával”, így feltehetően a minőség nem az igazi. A hatalmas előlapi szenzorsáv is mindössze egy 5 megapixeles kamerát rejt, vagyis a sziget megléte teljesen indokolatlan, leszámítva a dizájnkoppintást.

A Gionee G13 Pro is nagyon hasonlít egyébként erre, és alapvetően mindkettő az Unisoc T310 chipet használja. Az új modell már 6,5 hüvelykes, 4000 mAh-s akkuval, USB-C porttal és jackcsatlakozóval. A készüléken még Android 11 fut, átszabott felülettel. Mindezek után talán nem meglepő, hogy csak 75 dollár a termék, és valószínűleg Kínán kívül sehol nem árulják majd – az Apple hamar lekapcsolná a készülék forgalmazását bírósági úton.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Letv

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?