Minek ide microSD? 1 TB tárhelyet kaphat az új Samsung mobil

A jelentések szerint a Samsung Galaxy Z Fold 4 végül 1 TB-os tárhellyel is elérhető lesz. 

Sok dolog szivárog ki mostanában a Samsung Galaxy Z Fold 4-ről, ami nem véletlen: a dél-koreai gyártó újabb összehajtható mobilja egyre közeledik. A legutóbbi szó-beszéd szerint pedig a legdrágább verzióba 1 TB tárhelyet építenek. Így a microSD iránti igény közel feleslegessé válhat, persze tény, hogy a memóriakártyának más előnyei is vannak a nagy tárhely mellett, továbbá árban sem jelentene akkora pluszt, mint egy prémium mobil top változata. De pusztán a tárhely mérete miatt feltehetően nem kell majd aggódni 1 TB mellett.


A Galaxy Z Fold 3 esetében a maximum egyébként 512 GB, az eddigi árazásokat figyelembe véve egy 1 TB-os Galaxy Z Fold 4 valószínűleg 2000 dollárnál is drágább lesz.

A microSD-foglalat visszatérésére itt sem lehet számítani, a Sonyt kivéve gyakorlatilag egyetlen gyártó sem épít már be ilyesmit a prémium kategóriában.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Expert Reviews, OnLeaks

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?