Kép: Game News 24

A PC Building Simulator 2 megjelenéséig még aludni kell néhányat, de a nagyon türelmetlenek már most kipróbálhatják a bétát. 

A PC Building Simulator 2 egy olyan játék, amiről igazából felesleges lenne túl sokat mondani, hiszen a nevében minden benne van. Egyrészt az, hogy a játék során számítógépeket kell összeraknunk, javítgatnunk, fejlesztenünk, másrészt az, hogy egy folytatás. Tehát valójában elég lenne betennünk egy videót, és egy linket, ahol elérhető a béta, aztán mehetnénk is füvet nyírni, vagy sarokcsiszolózni, elvégre szombat van. Ám lelkiismeretünk határtalan, így azok kedvéért, akik esetleg nem találkoztak az első résszel, álljon itt néhány mondat.

A játék egyik legnagyobb erénye, hogy nagyon ügyesen kalauzol az egyre nehezebb feladatok felé, így míg az elején csak a port kell kifújni a házból, vagy esetleg lecserélni a videokártyát, a későbbiekben komplett gépépítésekre is vállalkozhatunk. Edukációs mivoltát sem szabad elvitatni, hiszen kiválóan alkalmas arra, hogy azok is megértsék a PC-építés, fejlesztés alapjait, akik egyébként nem túl sokat tudnak erről az egészről. Akadhatnak olyanok, akik az egyre nehezedő kihívásokra vágynak, nekik egyértelműen a karrier-módot ajánljuk, de a kevésbé kötött feladatokat kedvelők se keseredjenek el, hiszen számukra ott a “szabad építkezés” lehetősége. A demóban, amit egyébként bétaként emlegetnek, az első öt szinten próbálhatjuk ki, de a végleges verzió harminc óránál is több játékidőt tartogat. Akit érdekel a dolog, ide kattintva juthat el a letöltésig.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!