PC Building Simulator: hogy ne másnak a gépét tedd tönkre

A PC Building Simulator azért jó, mert segítségével anyagi károk okozása nélkül tanulhatjuk meg, mi is van egy PC-ben, hogyan kell összerakni, és cserélgetni az egyes hardverelemeket. 

A PC Building Simulator nem újdonság, egy ideje már piacon van, sőt, számos kiegészítő is elérhető hozzá. Mi sem azért írunk róla, mert most találkoztunk vele először, hanem azért, mert az Epic Games Store kínálatában ingyenesen beszerezhető, de csak október 14-ig. A játék azért nagyszerű, mert segítségével azok is megértik egy asztali számítógép működését, illetve azt, hogy mi lakik a házban, akik egyébként sosem néznének a burkolat alá. Igaz, feltételez némi alapvető tudást, tehát azt, hogy kell némi szilikon a processzor alá, vagy azt, hogy miként lehet kivenni egy RAM-ot, hová megy a videokártya, stb.


De a szöveges tutorial segít abban, hogy a kevésbé tájékozottak is képbe kerüljenek. Plusz maga a játékmenet is olyan, hogy nem dob egyből a mélyvízbe, hiszen kezdetben inkább csak a házat kell kitakarítani, vírusirtót kell futtatni, és majd utána jönnek az olyan összetettebb műveletek, mint a bővítés, vagy éppen az alapoktól építkezés. Érdemes egyébként kereskedő fejjel gondolkodni, mert az ügyfelek értékelnek minket, és ha merő kedvességből egy videokártya cseréje mellett grátiszban kitakarítjuk a házat, akkor jó véleményt fog írni rólunk a neten. Ellenben ha nem pasztázzuk a procit, morogni fog, és akár még garanciális okokra is hivatkozik majd. Tehát akinek csak pici kis affinitása is van az ilyesmire, azonnal csapjon le az ajánlatra.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?