Már készült a Meta okosórája, de a kukába dobták

Kiszivárgott, hogy milyen okosórával lépett volna piacra a Meta. Az is, hogy a projekt a kukában végezte. 

Nagyjából egy éve derült ki, hogy a Meta okosórán dolgozik, mostanra pedig az is, hogy miután ezen két éven át tartottak a fejlesztések, a projektet ismeretlen okokból a kukába dobták. Kiszivárogtak viszont a képek, így látható a dizájn és az is, hogy két kamera lett volna az eszközön.


A jelek szerint az óra eltávolítható lett volna a keretből, két gombja és két kamerája lett volna. Egy 5 megapixeles előlapi és egy 12 megapixeles hátlapi. A szenzorokkal megtámogatott óra elvileg fotók és videók rögzítését is lehetővé tette volna.

A GPS-t és Wi-Fi-t kínáló óra önállóan is használható lett volna, WhatsApp, Instagram és Spotify app is készült rá. Aktivitáskövető appok, naptár, galéria és a szokásos okosórák appok is elérhetőek lettek volna, az üzemidő 18 óra lett volna egy feltöltéssel. Az óra 2023 tavaszán, 349 dollárért jelent volna meg. A projekt kukázása ellenére állítólag más viselhető eszközön is dolgoznak.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Bloomberg

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?