A jelentések szerint akár még idén befuthat a Samsung Galaxy Fit 3 okoskarkötő, így nem csak okosórák terén újít a gyártó. 

Az utóbbi hónapok jelentései szerint az okoskarkötő manapság már nem túl keresett termék, mindenki okosórát szeretne inkább. Alapvetően a gyártók is utóbbiakra koncentrálnak, de azért akadnak olyanok, akik inkább okoskarkötőre teszik le a voksukat. Nem csak a Xiaomi kínál ilyesmit, a jelentések szerint a 2020-as Galaxy Fit 2 után most a Samsung elhozza a Galaxy Fit 3-at.

Ez az idei év végén vagy a jövő év elején jelenhet meg. A vételára nagyjából annyi lesz, mint az elődé, tehát körülbelül 50 euró. A változtatásokról nincs hír, de feltehetően ezúttal is nagyobb kijelzőre és hosszabb üzemidőre lehetne számítani.

Mivel a riválisok már véroxigénszintet is mérnek, valamint GPS-t tartalmaznak, talán a Samsung is felzárkózik ilyen téren. Persze egyelőre semmi sem 100 százalék, nincs garancia a Galaxy Fit 3 érkezésére. Ami viszont biztos, hogy augusztusban jönnek a Galaxy Watch 5 okosórák.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: Wareable