Valóságshow lesz a Netflix Squid Game-jéből

Nagyon komoly pénzbeli díjazásokat tervez a Netflix, de az eredeti Squid Game-mel szemben itt nem lesznek végzetes következmények. 

Többé nem csak kitaláció a Netflix legnézettebb sorozata: a streamingcég zöld utat adott a Squid Game: The Challenge nevű valóságshow-nak. A sorozattal ellentétben itt nem életről és halálról szól a küzdelem, a legrosszabb, hogy pénz nélkül távozik valaki. Az összdíjazás értéke pedig 4,56 millió dollár, ami a Netflix szerint a realityk történetében a legnagyobb.


A 2021 szeptemberében kiadott Squid Game a legnézettebb sorozata a Netflixnek, az első szezon több mint 1,65 milliárd órányi megtekintést hozott 28 nap alatt.

A 10 epizódos valóságshow az eredeti műsorból is hoz játékokat, de újakat is bedobnak. Érdekesség, hogy a MrBeast nevű YouTuber csinált egy nem hivatalos műsort a show alapján, persze ott sem sérült meg senki. A Netflix műsorát Nagy-Britanniában veszik fel, csak angol nyelven beszélőket toboroznak. Az eredeti sorozat pedig folytatódik a második évaddal.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Netflix

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?