Még kevesebb tartalom az ismerősöktől, és még több érdektelen baromság, reklámozott poszt és egyéb szemét várható. Remek mi?

Idegesít, hogy a Facebookon lassan már nem is látod az ismerőseid bejegyzéseit, frissen felrakott képeit, hanem helyette mindenféle érdektelen szemét önti el a faladat? Hát akkor nem fogsz örülni, mert a pletyik szerint a Facebook a jövőben még inkább az irányba mozdul el a jövőben.

facebook

Állítólag a TikToknak nagyon bejött ez a vonal, és az ő sikereiket irigyelték meg, de hát ez irgalmatlan ökörségnek tűnik. Ha a tinédzserekre specializálódott, pár másodperces videókkal operáló TikToknál valami bejön, az nem jelenti azt, hogy az alapvetően másra szolgáló, mások által használt oldalnak is ezt kellene követnie. Már így is agyzsugort kap néha az ember attól az irgalmatlan mennyiségű szponzorált anyagtól, érdektelen hülyeségtől, amit az oldal az arcunkba nyom, szóval nagyon nem tetszik ez az egész.

Azt kéne inkább megoldani, hogy VALÓBAN lehessen blokkolni egyes oldalakat, sőt konkrét témákat. Az bejönne a felhasználóknak, de az nem fog, hogy majd a mesterséges intelligenciának nevezett algoritmus kitalálja helyettük, hogy mit is akarnak nézni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!