A Disney+ mostantól a 2017-es vagy annál újabb VIDAA operációs rendszert futtató Hisense tévéken is elérhető.

Június 14-én itthon is elrajtolt a világ egyik legnépszerűbb streamingszolgáltatója, amely kilencszáz filmmel, nyolcszáz sorozattal, ezek közül százötven saját gyártású címmel várja az előfizetőket. Valószínűleg sokakat érdekel, melyek azok az eszközök, amelyek képesek arra, hogy futtassák a Disney+ alkalmazást. Ezt megkönnyítendő a Hisense összegyűjtötte azokat az eszközkövetelmények, amelyeke a saját tévéik esetében szükség van.

A kínai vállalat közleményben adta hírül, hogy a Disney+ VIDAA 2.5, 4.0 vagy ennél újabb operációs rendszerekkel ellátott Hisense-készülékeken, valamint a gyártó 2022-es, legújabb modelljein is elérhető lesz. Ha a modell támogatott (tehát 2.5 és 4.0 vagy annál újabb operációs rendszerrel rendelkezik a készülék), akkor a VIDAA Home Launcher felületén megjelenik a Disney+ alkalmazás. Amennyiben a készüléken nincs engedélyezve az automatikus szoftverfrissítés, akkor ezt manuálisan célszerű lefuttatni, melyet követően az applikáció automatikusan elérhetővé válik a top 8 alkalmazás között, a nyitóoldali felületen.

A VIDAA Smart Operating System a Hisense által fejlesztett operációs rendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a helyi és globális tartalmakhoz – a sporttól vagy a filmektől kezdve a zenén át egészen a művészetig. A platform a felhasználók ízlésére és preferenciáira szabott élményt ad, és teszi elérhetővé a legnépszerűbb sorozatokat és alkalmazásokat, mint például a Disney+, Netflix, YouTube, Prime Video, NBA League Pass, UEFA.tv.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!