Sorra előfizetésessé válnak az üzenetküldők?

Már tesztelik a Snapchat+ előfizetést, a Telegram Premium pedig el is indult. 

Egy ideje látható a szivárgásokból, hogy már az üzenetküldők fejlesztői is előfizetéseket akarnak bevezetni az újabb bevételi források biztosítása érdekében. A folyamat elindult. Szerencsére az eddig ingyenes funkciók továbbra is díj nélkül használhatóak, de azért nem túl kedvező jövőképet vetít, ha a különleges vagy új funkciókat ezentúl mindenki havi díjas csomag mögé zárja…


A Snap jelezte, hogy már tesztelik a Snapchathez tartozó Snapchat+ előfizetést, ami kiadás előtti funkciók elérését biztosítja majd. Ennek ára havi 4,59 euró lesz vagy évi 45,99 euró.

Ezzel párhuzamosan a pletykáknak megfelelően elindult a Telegram Premium, havi 5,49 euróért. A Telegram szerint az előfizetéses szolgáltatás segít támogatni az ingyenes verziót, továbbá extra funkciókat biztosít. Ezek közé tartozik a reklámmentesség, a 4 GB-os feltöltések, gyorsabb letöltések, megemelt korlátok, hangból szöveggé alakítás, egyedi matricák és reakciók, chatkezelés, animált profilkép, prémium kitűző és ikonok.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Telegram

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?