Így néz ki az apokalipszisen átment London kézműves kiadása

Egyszerre lenyűgöző és hátborzongató az a rajongói alkotás, amely  megmutatja, miként fest London a Fallout nukleáris katasztrófája után.

Számtalan filmes alkotásban megnézhettük már, hogy a különböző rendezők miképpen képzelik el a világunkat a teljes összeomlás után. Jellemzően a civilizáció romjain a területét visszafoglaló természetet láthatjuk, ízlés szerint ilyen-olyan mutánsokkal megfűszerezve, békésen, vagy agresszíven a túlélésért küzdő embercsoportok kíséretében. Videojátékos fronton ebben a témakörben leginkább a Fallout juthat az ember eszébe, aminek a negyedik része igen nagyot ment a témára fogékony játékosok között. Nem is csoda, hogy a rajongók igyekeznek minél tovább megtartani a frissességét, és ennek érdekében egy halom mod érhető el hozzá. Többek között a Fallout London, ami egy egészen grandiózus vállalkozás, és vélhetően 2023-ban nyeri el végleges formáját.


Ennek örömére érkezett ez a 4 perces videó, ami elég sokat megmutat arról, hogy mivel is találkozhatunk majd játék közben. Láthatjuk az egyébként igen híres, de itt inkább csak nagyon lepusztult londoni metrót, a természet által birtokba vett Tower Bridge-t, valamint a nukleáris katasztrófák után elengedhetetlen mutáns életformákat. A fejlesztő szerint a teljesen új környezet meglátogatása lehetővé teszi számunkra, hogy addig ismeretlen kultúrákat fedezzünk fel, amelyek még nem homogenizálódtak amerikai társaikkal. Emellett lehetővé teszi számunkra, hogy felfedezzük a háború előtti európai történelmet, és azt, hogy az erőforrások megszerzése érdekében vívott csaták milyen hatással voltak a háború előtti Nagy-Britannia osztályszerkezetű társadalmára.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?