7 héten át egyedül takarít az új Roborock robotporszívó

Öntakarító dokkolót kapott a Roborock S7 Pro Ultra robotporszívó, így jön össze a 7 hetes, gondmentes takarítás. 

A Roborock S7 Pro Ultra a márka legújabb robotporszívója, amelynek különlegessége az 5100 Pa értékű szívóerő. Ez a duplája annak, amit egy S7 vagy S6 MaxV tud, ráadásul 600 gramm nyomással és percenkénti 3000 fordulattal történik a felmosás.


Még jobb, hogy öntisztító dokkoló jár a porszívóhoz, ami kiüríti a portartályt, feltölti a víztartályt és megtakarítja a felmosót. A dokkoló 2,5 literes kukával rendelkezik, 3 literes víztartállyal, 2,5 literes használtvíz-tartállyal. Mindez a gyártó szerint 7 hét gondmentes, önálló takarításra elég, úgy 300 négyzetméteren.

Mivel a dokkoló is tisztítja magát, ezért csak a szűrőket kell kicserélni benne. A porszívó LiDAR segítségével navigál, elkerüli az akadályokat, 3D-s térképet készít. Vezérelhető appon, Xiaomi Home és Amazon Alexa segítségével. Az ára várhatóan 999 euró lesz.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Roborock

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?