200 megapixeles kamerát hozhat a Xiaomi 12T Pro

A Xiaomi 12S széria nem jön Európába, de a jelek szerint a Xiaomi 12T sorozat igen, méghozzá 200 megapixeles főkamerával. 

Hiába a nagy figyelem és sok reklám, a Xiaomi 12S széria nem lesz elérhető Kínán kívül. A szivárgások szerint közeledik azonban a nemzetközi piacra a Xiaomi 12T széria. Egy jól értesült forrás szerint a Xiaomi 12T Pro pedig konkrétan 200 megapixeles kamerával érkezik.


Ezt pletykálták egyébként a sima 12-es szériáról is, de végül nem lett igazuk a szivárogtatóknak. Így az első 200 megapixeles kamerás Xiaomi a 12T Pro lehet, és ha igazodnak az előző sorozatokhoz, a 12T is megkapja a szenzort.

Részleteket ugyan nem említenek, de jelenleg kizárólag a Samsung ISOCELL HP1 és HP3 van a piacon, ami 200 megapixeles. Előbbi prémium, a Motorola használja majd, a T szériánál ilyesmit viszont nem alkalmaz a Xiaomi. Így feltehetően az új, középkategóriába szánt HP3-at használják majd.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: NextPit

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?