Kép: Techeblog

A BIG O v3 egy olyan öszvér, amiben van egy gamer és egy streamer PC is, ráadásul lenyelt egy PS5-öt, egy Xbox Series X-t, valamint egy Switch-t. 

A játékosok általában eleve megosztottak abban, hogy PC vagy konzol, utóbbi esetében pedig ádáz hitviták szoktak folyni arról, hogy PlayStation vagy Xbox. De miért is kellene választani, ha lehet egyetlen eszközben birtokolni az összeset? Ezt tudja a BIG O v3, aminek verziószámából látszik, hogy nem az első a sorban. Elődje, a v2 immár 2,5 éve jelent meg, és nagyjából ugyanezt tudta, csak akkor még PS4-gyel és Xbox One-nal. A jelenlegi konfiguráció tehát abban mindenképpen különbözik, hogy az új generáció konzoljai kerültek a gyomrába, megspékelve egy streamer PC-vel, és egy Nintendo Switch-csel.

Akit érdekelnek a részletek, a játékra szánt PC-t egy 16 magos AMD Ryzen 9 5950X processzor hajtja, a megjelenítést NVIDIA GeForce RTX 3090 24GB Hydro X Cooled grafikus kártya biztosítja. Van még benne 128GB CORSAIR Dominator Platinum 3200MHz RGB RAM, egy 4TB CORSAIR MP600 M.2 NVMe SSD és egy CORSAIR AX1600i ATX Titanium tápegység. A második, streamingre optimalizált PC hasonló alapokkal rendelkezik, de valamivel alacsonyabb specifikációval, mivel 32 GB RAM, 1 TB SSD, és egy Elgato Game Capture 4K60 Pro van benne. Aki nagyon megkívánta volna ezt a darabot, gyorsan tegyen le róla, mivel egyedi projektről van szó, ami nem eladó.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!