Igazi játékos hibrid az Origin Big O V2 asztali gép

Az Origin Big O V2 nem okoz dilemmát, hogy PC-n vagy konzolon játsszunk. 

Mind a PlayStation 4 Pro, mind pedig az Xbox One X egyik fontos előnye, hogy 4K-ban tudunk játszani rajtuk, ami egy PC esetében szintén adott, ha kellően erős rendszerünk van. De miért kellene választanunk, hogy számítógép vagy konzol? Az Origin Big O V2 egyetlen számítógépházba sűríti azt, amire egy gamernek szüksége van. A CES 2020-on bemutatott masina annyiban különbözik elődjétől, hogy abban a PC mellett mindkét konzolt beépítették, most azonban opcionális, hogy melyik legyen a házban. Ez utóbbi egyébként egy Corsair Crystal Series 280X RGB, ami természetesen idehaza is kapható, valahol 60.000 forint felett.


Bármelyik konzolt válasszuk is, annak és a számítógépnek a rendszer külön áramellátást biztosít, mint ahogyan értelemszerűen a HDMI csatlakozás is elkülönített. Mindez azt jelenti, hogy szimultán használhatjuk a PC-t és a konzolt, ami azt jelenti, hogy az Origin Big O V2 ideális lehet azok számára, akiknek a stream az életük. Már csak azért is, mert opcionálisan Elgato 4K60 Pro capture kártyával rendelhető, ami nagyban segíti a tartalomgyártást. Önmagában egyébként a PC nem nevezhető egy mindent vivő erőgépnek, hiszen Core i5 9600K processzor, 16 GB RAM, és Nvidia GTX 1660 GPU található benne. Félreértés ne essék, ez a kompozíció sem rossz, de elsőre azt gondoltuk volna, hogy még combosabb hardverek lapulnak a házban. A hűtést Origin Frostbyte 120 folyadékos rendszer biztosítja, míg háttértárként 240 GB SSD, valamint 1 TB HDD szolgál. A táp 450 wattos, és Xbox One S All-Digital Edition-nel rendelve 2499 dollár, ami napi árfolyamon 750.000 forint.

Címkép: Engadget 

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?