Egy vagyonba kerül majd az ütésálló Apple Watch

Mark Gurman és a Bloomberg szerint 900 vagy 1000 dollártól indul majd az ütésálló Apple Watch okosóra árazása. 

Régóta hallunk már pletykákat arról, hogy lesz ütésálló Apple Watch is. A Bloomberg és Mark Gurman forrásai szerint ennek a neve végül Apple Watch Pro lesz, és valóban strapabíró lesz, ugyanis titánból készül majd az óra háza. A kijelző is nagyobb lesz, mint az 1,9 hüvelykes képernyő a 45 mm-es Series 7 modellen.


Azt is tudni vélik, hogy az Apple Watch Pro képernyője jóval törésállóbb lesz, az óra pedig haladó sportkövető funkciókat kap túrázáshoz, úszáshoz. Nagyobb lesz az akkumulátora és még több szenzort raknak rá.

Az Apple állítólag az extrém sportok szerelmeseinek szánja majd az órát, azoknak, akik eddig Garmin modellt választottak. Értelemszerűen a Galaxy Watch 5 Pro is ellenfél lehet. Az Apple Watch Pro ára 900 vagy 1000 dollártól indul, mondja Gurman, aki szerint a Watch Edition ezzel együtt nyugdíjba megy.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: TechRadar

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?