Felesleges dolognak tartja a Honor vezérigazgatója, hogy lassan minden mobilgyártó kamerás céggel akar együttműködni. 

Egyre több androidos mobilgyártó lép együttműködésbe valamilyen kamerás céggel, majd annak márkajelzését ráragasztják a csúcsmobilok hátlapjára. A Hasselblad, a Zeiss és a Leica is ott van a listán, a Honor azonban jelezte, nem kíván beállni ebbe a sorba.

A cég vezérigazgatója nemrég jelentette ki, hogy nem kívánnak hasonló húzáshoz folyamodni, ezek az együttműködések azonban egyre elterjedtebbek, pedig semmi hozzáadott értékkel nem bírnak, csak a divatot szolgálják néha.

Állítólag a Honort is keresték már hasonló együttműködésekkel, de egyik sem adott volna olyan élményt, amelyet a Honor vezetője szeretne. Hosszú távon ráadásul a vezérigazgató szerint jelentéktelenné válnak ezek az együttműködések.

Ironikus persze ezt egy olyan cégtől hallani, amelynek az anyacége sokáig a Leicával dolgozott, nemrég viszont a Leica átállt a Xiaomi oldalára. Abban azért igaza van a Honornak, hogy a kameráknak magukért kellene beszélniük, sajnos a horrorisztikus áremelések gyakran inkább visszalépéseket hoznak, mintsem nagy fejlődést.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: Android Authority