HIFIMAN Sundara

A HIFIMAN bejelentette a HIFIMAN Sundara fejhallgatójának új, zárt rendszerű változatát, amely Stealth Magnet technológiával és a modell eredeti, szabadalmaztatott Super Nano membránjával rendelkezik, amely kevesebb, mint egy nanométer vastag.

Bükkfa a füleken

Az új HIFIMAN Sundara kézzel összeszerelt bükkfa fülkagylókat kapott és remélhetőleg hamarosan kepható lesz, mert a vállalat augusztusra ígérte a szállítását. A bükkfa fülkagylók egyébként a vállat mérnökei szerint jobban elszigetelik a hallgatót a háttérzajoktól és segítik a természetes basszusválaszokat.

A Sundara egy szanszkrit kifejezés, amely ‘szépet’ és ‘nemest’ jelent.

A nyitott rendszerű verzióhoz hasonlóan az új zárt Sundara is a vállalat ultravékony Super Nano membránjával rendelkezik, amely akár 80%-kal vékonyabb, mint a legtöbb fejhallgató membránja. A kialakításának köszönhetően megis extra széles, 6 Hz-50 kHz-es frekvenciaválasz érhető el.

HIFIMAN Sundara

A HIFIMAN legújabb fülesében megtalálhatjuk majd a cég Stealth Magnet technológiáját, amelynek köszönhetően jelentősen csökkentheti a hangminőséget károsító visszaverődéseket és diffrakciókat.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!